-->

Magyarország legszebb birtoka 2020 – berettyóújfalui gazdaság is a jelöltek között

Az AGROTREND csoport negyedik alkalommal hirdette meg a Magyarország Legszebb Birtoka kitüntető díjat, hét kategóriában. A kiváló jelöltek között ebben az évben a berettyóújfalui Micskei Major is ott van.

A magyarorszaglegszebbbirtoka.hu weboldalon képeket és videót is talál a 2004-ben induló helyi családi gazdaságról.  A szakmai zsűri értékelése mellett a közönségnek is lehetősége van szavazni az egyes kategóriák döntős jelöltjeire, aki a közönségdíjas lesz.

HA szeretné, hogy egy berettyóújfalui lokálpatrióta családi gazdaság ott legyen a legjobbak között, akkor szavazzon a magyarorszaglegszebbbirtoka.hu/szavazas oldalon a Micskei Majorra.SZAVAZÁS LINK:  


https://szavazas.goweb.hu/items/micskei_major?fbclid=IwAR3S2ZcUydNkkm6muhcEQITCvopy_JsiQ3PNUmzsbeoPRnZfLqLIvINkhD8

Aki a legtöbb online szavazatot kapja, az lesz a közönségdíjas. A szavazatát Facebook, vagy Google bejelentkezést követően adható le, a jelölt adatlapján a "Szavazok" gombra kattintva.  Fontos, hogy egy személy csak egy szavazatot adhat le. A szavazás augusztus 30-ig tart.
A Micskei Major tulajdonosa Micskei Sándor 2004 óta gazdálkodik a Berettyóújfalu külterületén lévő birtokán. A lokálpatrióta vállalkozó ugyancsak Berettyóújfaluban már több évtizede működő vállalkozása mellett indította el gazdaságát a Szentpéterszeg felé vezető út melletti tanyán.  Itt kezdetben állattartással foglalkozott a gazdaság, mely később a növénytermesztés felé fordult. Jelenleg majdcsak 500 ha fölterület van a gazdaság művelésében. 2013-ban turisztikai tevékenységgel is bővült a vállalkozás, falusi vendéglátással is várják a kisebb-nagyobb csoportokat.Micskei Sándorral a vasárnap 9 órától kezdődő Helyi Aktuális magazinműsorunkban beszélgetést is hallhatnak, a majorról, a családi gazdaságról és annak mindennapjairól, no és persze a Magyarország legszebb birtoka 2020 versenyről is.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu