-->

Felajánlották képviselői alapjukat

A városi képviselő-testület FIDESZ-frakciójának tagjai felajánlották képviselői alapjukat három önkormányzati intézmény részére.

Berettyóújfalu Város Önkormányzatának Képviselő-testületének FIDESZ-frakciója a rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel úgy döntött, hogy  a 2020-ban felhasználható képviselői alapjuk összegét a gyermekétkeztetésben, az idősek ápolásában, és a szociális ellátórendszerben szolgálatot teljesítő három önkormányzati alapellátó szervezet támogatására fordítják. Közleményük szerint Kiss Tamás, Csarkó Imre, Nagy László Csaba, Nagy Istvánné, Muraközi István, Nagy István és Bónácz János a 250 ezer forintos képviselői alapjukat felajánlják a Bihari Szociális Szolgáltató Központ, a BERÉPÓ Nonprofit Kft. és a Közintézmények Szolgáltató Irodája részére. Az összeg, amit a három intézmény a saját maguk által meghatározott arányban használhatnak fel 1 millió 750 ezer forint.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu