-->

Kevesen mentek ma a háziorvosi rendelőbe

A berettyóújfalui felnőtt háziorvosi rendelőbe vélhetően az elmúlt napokban közzétett tájékoztatásokat és ajánlásokat megfogadva kevesen keresték fel személyesen háziorvosukat.

A háziorvosok tájékoztatása szerint a telefonvonalakon azonban a vártaknak megfelelően sok hívást bonyolítottak le.

A rendelést vezetők továbbra is kérik, hogy a kiadott tájékoztatásokat vegyék figyelembe, mert így elkerülhető a vírusfertőzés terjedése.

A tájékoztatás korábbi hírünkben ITT érhető el, és a háziorvosi rendelőben olvasható.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu