-->

A József Attila Általános Iskola és a Széchenyi István Tagiskola tájékoztatója

A József Attila Általános Iskola és a Széchenyi István Tagiskola tájékoztatója.

A József Attila Általános Iskola arra kér mindenkit, hogy 2020. március 16-án (hétfőn) már egyetlen tanuló se jelenjen meg az iskolában! Gondoskodni fogunk a tanulók napközbeni felügyeletéről, de csak azon szülők számára, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Egyúttal kérünk minden szülőt, aki nem tudja megoldani a gyermeke(i) napközbeni felügyeletét hétfőtől, az feltétlenül jelezze az osztályfőnöknek! Szeretnénk felhívni a szülők figyelmét arra, hogy kis csoportos iskolai felügyelet esetén is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.
A diákok számára új típusú, digitális oktatást vezetünk be. Kérem a tisztelt szülőket, hogy feltétlenül jelezzék az osztályfőnöknek azt is, ha ez nem okoz gondot, de azt is, ha igen. (Az SNI-s és BTMN-s tanulók fejlesztése bizonytalan ideig elmarad.)
A gyermekek étkezését továbbra is biztosítja a KÖSZI. Ehhez saját ételhordóra lesz szükség. Kérünk minden érintettet, hogy március 16-án 9 óráig jelezzék gyermekük étkezési igényét a következő telefonszámok egyikén: 54/402-004; 54/500-048; 30/368-4786. Ezt követően, a keddi naptól biztosított lesz az igénylők számára az étkezés.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu