-->

Elűzték a telet

Hangos kolompolással, tánccal és zenéléssel űzték el végleg a telet a József Attila Általános Iskola aulájában.

A télűző félórás mulatságot a Rákóczi Tagóvoda szervezte. A farsangot záró ünnepre számos óvodából sok kisgyermek érkezett, hogy együtt űzzék el a telet az iskola kisdiákjaival. A Rákóczi Tagóvoda célja a délelőtti játékos rendezvénnyel az volt, hogy a gyerekek megismerjék a télvégi hagyományokat.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu