-->

Zeneórán mutatták be hangszereiket

A Debrecen Dixieland Jazz Band tartott ma délelőtt interaktív zeneórát a berettyóújfalui diákoknak a Nadányi Zoltán Művelődési házban. 

Az 1984-ben alakult zenekar megalakulása óta körülbelül 1000 koncertet adott, külföldön 14 országban (köztük az USA-ban) mintegy 30 alkalommal járt, , számos rádió, televízió és lemezfelvétele készült itthon és külföldön. A jazz fesztiválok állandó szereplői most egy különleges zeneórán mutatták meg a diákoknak hogyan áll össze egy dixieland zenekar  és milyen hangszereket használnak a zenészek. A negyvenöt perces előadást a Csokonai és Debrecen Kultúrájáért díjas Debrecen Dixieland Jazz Bandnek nagy tapssal köszönte meg a diák közönség.

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu