-->

Bihari tájak és emberek a fotókiállítás témái

70kép – tájak, emberek. Ez a címe Gombos Ferenc fotóművész jubileumi, hetvenedik születésnapjára készült fotókiállításának.

A tárlat március 3-án nyílt a Nadányi Zoltán Művelődési Házban. A fotográfus a tárlatra hetven, bihari tájakat és embereket bemutató alkotását hozta el. A tárlatnyitón Sólyom Edit, Frank Ráhel, Krisztik Orsolya és Daróczi Liza fuvolázott. A jubileumi eseményen Muraközi István Berettyóújfalu polgármestere és Tóth Ferenc Komádi polgármestere valamint Kocsis Csaba fotográfus is köszöntötte a fotóművészt. Gombos Ferenc szülővárosában, Komádiban ismerkedett meg a fotózással.A számos nemzetközi elismerést és a város Báthory Gábor díját is kiérdemlő, komádi születésű fotográfus fényképei március 30-ig láthatóak a Bihar Vármegye Képgalériában.

 

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu