-->

Pár órára „médiások” lettek a másodikosok

A média világával ismerkedett ma délelőtt a József Attila Általános Iskola második b osztálya. Ezt a szombati munkanapot most rádiósként és televíziósként dolgozták le a gyerekek.

Látogatásuk első állomása a Berettyó Rádió stúdiója volt, ahol Kogyilla Zsolt előadásán keresztül bepillantást nyerhettek a műsorkészítés háttérfolyamataiba, kipróbálhatták magukat egy „éles” szituációban a mikrofon előtt, hol kisebb - hol nagyobb sikerrel és persze sok-sok humoros hangeffektel fűszerezve. A több mint húsz kisdiák útja ezután a Berettyó Televízióba vezetett, amelyben már a kamerák előtt is helyt kellett állniuk. A rögtönzött időjárás jelentők greenbox előtt, lámpák és kamerák kereszttüzében próbálhatták ki, hogy milyen a televíziósok mindennapos munkája.  

Örülünk, hogy pár órára ti is részesei voltatok a médiások szűk csoportjának!

.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu