-->

Egy nap alatt telt meg a szív

Nem egészen egy nap alatt telt meg az a vasból készült, fél köbméter kupak tárolására alkalmas szív, amely a város központjában, a Tourinform iroda előterében található.

 

Lakossági javaslatra, a Ferromark Kft. által felajánlott szív alakú kupakgyűjtő átadását október 3-án tartották. A város polgármestere az átadón elmondta, a szív alakú tároló megvalósítására vonatkozó javaslatot augusztusban kapta az ötletgazdától.

A javaslatot tett követte és a Berettyó Kulturális Központ megkereste a tároló helyi kivitelezőjét- mondta Muraközi István. Vincze István vállalkozó az átadón úgy szólt, a cég vezetése úgy döntött, a nemes cél érdekében készülő tárolót ingyen felajánlja a városnak.

 Az ötletgazda elmondta, közösségi oldalon látott hasonló kezdeményezést, amely más városokban már jól működik, ezért tett javaslatot a megvalósításra.  A tárolóba nyitvatartási időben bárki beteheti összegyűjtött kupakjait, ezzel segítve elsőként a biharkeresztesi Szilágyi Ivettet.

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu