-->

Székelylengyelfalvai népi kavalkád nyitotta a programok sorát

Népi kavalkáddal indult tegnap este a Szent István napi programsorozat Berettyóújfaluban.

Népzenét, néptáncot és népviselet bemutatót láthatott a közönség a Székelylengyelfalváról érkező több mint harminc fős kórus, néptáncos és népzenész elődásában.

A programon részt vettek a negyedik Berettyó Nemzetközi Néptáncfesztivál vendégszereplői is. Az esttel útjára indult ez a rendezvény is.

Vasárnap 18 órakor a programok sora a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban gálaesttel folytatódik.

 

.

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu