-->

Kautzky Armand a Zenés Nyári Estéken

A Zenés Nyári Esték augusztus 3-i állomásának vendége Kautzky Armand színművész és Vásári Mónika színésznő volt.

 

A művészek kávéházi hangulatot idéző, könnyed nyáresti verses-dalos esten szórakoztatták közönségüket.

A műsorba Ady Endre, Reményik Sándor, Weöres Sándor, Wass Albert, Romhányi József költeményei mellé olyan népszerű dallamokat válogattak a művészek, mint a Macskák című musical ismert dalait, vagy a legnépszerűbb operett slágerek. A sok dal között az est címadó slágere az Orchideák is felcsendült.

A Zenés Nyári Esték augusztus 10-én a Nimród kürtegyüttes "A barokktól a filmzenéig" című előadással folytatódik.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu