Print this page
-->

Egyenlített a Haladás VSE az MVFC ellen- folytatás csütörtökön hazai pályán

A bajnoki döntő második meccsét Szombathelyen játszotta a berettyóújfalui futsal csapat, ahol szintén telt ház várta őket.

A hangulat tehát ott is adott volt egy jó meccshez, s ezt a hangulatot hazai részről fokozta Alasztics Marcell ötödik percben szerzett gólja. Hamar előnyhöz jutott tehát a Haladás, de az MVFC nem adta fel, sokszor tette próbára a hazai kapust, ám ezen a találkozón szenzációsan védett.

A félidő végén Amílcar lőtt szép gólt, majd a szünet után is nagy csata folyt a pályán. Tíz perc után Dróth fordult le és szerzett vezetést. Hiába ment előre a Mezei-Vill, ahogy az első meccsen az utolsó tíz percben a Haladás, mégsem sikerült egyenlíteni. Az utolsó percben ismét Dróth volt eredményes, így a párharcban egyenlített a Haladás.

Sergio Mullor Cabrera az MVFC edzője:


„Sokkal szorosabb meccset játszottunk, mint az elsőn. A Haladás védekezése nagyon jó volt, nem igazán engedtek bennünket a kapu közelébe, átlövésekkel kellett próbálkoznunk és Alasztics jelentette a különbséget. Támadásban több mozgás és jobb helyzetkihasználás kellett volna. Csak gratulálni tudok az ellenfélnek, hiszen most jobban játszották ki a kártyáikat. Ahogy korábban is mondtam, a sorozat kezdetétől, hogy hosszú menet lesz ez, hiszen két jó csapat játszik, s kicsi a különbség. Remélem, hogy csütörtökön győzni tudunk és otthon begyűjtjük az egy pontot.”

 

Forrás: MVFC Berettyóújfalu facebook

kép: Unger Tamás/vaol.hu