-->

Gyermeknapoztak a Bihari Gyermekotthoni Központban

A Hajdú Speciális Kutató Mentő Egyesület kutyás bemutatója, füstsátor és tüzeskedés a Hajdú-Bihar Megyei Tűzoltószövetséggel, újraélesztés bemutató, tehetségkutatós fellépés majd a nap végén disco várta május 30-án a Bihari Gyermekotthoni Központban nevelkedő fiatalokat.

Gyermeknap alkalmából több mint nyolcvan fiatal szórakozhatott a berettyóújfalui intézmény udvarán.

A gyerekeket a délelőtti ünnepélyes megnyitón Pető István szabadidő szervező és Hidvégi László intézményvezető köszöntötte.

A gyerekek a nap folyamán ügyességi feladatokban is kipróbálhatták magukat, tüzet olthattak és részt vehettek kutyás mentésben is.  Az intézményben dolgozók finom ebéddel kedveskedtek az otthon lakóinak.

 

A délutáni programok már a felhőtlen szórakozásról szóltak. A sportpálya disco helyszíne lett és még egy „tehetségkutató” műsor zajlott ahol a fellépők maguk a gyerekek voltak. A közösségi élményeken túl a nevelőintézetben dolgozók arra törekszenek, hogy a mindennapokban a fiatalok szabadidejüket hasznosan töltsék el.  

 

 

.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu