-->

Már elérhető a város mobilapplikációja

Sajtótájékoztatón mutatták be a város új applikációját, amely már május 25-e óta elérhető mindenki számára.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető Androidosoknak a Google Play webáruházból, iOS rendszert használóknak pedig az App Store-ból a Berettyóújfalu kulcsszó használatával. A tájékoztatón Bónácz János alpolgármester, Vojtkó Ferenc fejlesztő,és  Zsargó Péter a Berettyó Kulturális Központ munkatársa mutatta be az új városi mobilappot.

Az alkalmazással a felhasználók értesülhetnek a berettyóújfalui hírekről, programokról, tájékozódhatnak menterendekről. Az alkalmazásban elérhető minden, a hivatali ügyintézéshez szükséges telefonszám és közérdekű információ. Hamarosan a berettyóújfalu.hu weboldal is megújul, ezzel együtt „smart” funkciókat is kap majd az új alkalmazás.

Lehetőség lesz orvosi időpontfoglalásra, hivatali ügyintézés is kezdeményezhető, valamint formanyomtatványok is letölthetőek lesznek majd. Az applikáció nem csak az itt élőknek nyújt sokféle hasznos információt, hanem az ide látogatóknak is. Szálláshelyek, turisztikai látványosságok és vendéglátóhelyek is szerepelnek a menüpontok között, GPS elérhetőséggel. A program on-line és offline módban is használható, és ahogy a tájékoztatón elhangzott az egyik leggyorsabb módja napjainkban az okostelefon arra, hogy üzenetet lehessen eljuttatni a használóinak, legyen az egy áramszünet, egy útlezárás vagy bármi más. A kommunikáció persze kétirányú, a lakosok is küldhetnek az önkormányzat felé eseményeket, fényképpel és GPS koordinátával.

 

   

 

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu