-->

Kábítószerrel kereskedtek

A hajdú-bihari rendőrök hét gyanúsítottat kerítettek kézre, köztük a berettyóújfalui férfiakat.

A berettyóújfalui nyomozók, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársaival és a Cívis Közterületi Támogató Alosztállyal közösen 2019. április 1-jén Hajdú-Bihar és Pest megyében több helyszínen hajtottak végre elfogást, amely során hat férfit és egy nőt kerítettek kézre.

A nyomozás adatai szerint az 53 éves B. Gyula otthonában termesztette a tiltott szert, amit aztán az 53 éves S. János és női társa segítségével értékesített Hajdú-Bihar megyében.

Az ügy részleteinek felderítése során a nyomozók látókörébe került még négy férfi, akik közül a 32 éves H. Róbert, a 28 éves K. Zsolt és a 25 éves P. Péter a megalapozott gyanú szerint több alkalommal adott el kábítószert Berettyóújfaluban, míg a 21 éves M. Gyula kábítószer birtoklással gyanúsítható.

 

A nyomozók a gyanúsítottaknál tartott kutatás során több száz gramm kábítószer gyanús növényi származékot, fehér port és a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A hat gyanúsítottat a rendőrök a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságon kihallgatták és közülük négyet őrizetbe vettek.

A rendőrség előterjesztésére a Debreceni Járásbíróság 2019. április 3-án a 32 éves berettyóújfalui lakossal szemben letartóztatást rendelt el.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottakkal szemben – igazságügyi szakértők bevonásával –kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

forrás: police.hu

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu