-->

Áprilistól új funkciókkal bővül a Berettyó Kártya

A Berettyó Kártya áprilistól alkalmassá válik a települési támogatások kezelésére is, melyek eddig papír alapon működtek.

A kártya pontokkal feltölthető, me­lyeket a kártyabirtokosok az arra kijelölt üzletekben vásárolhatnak le. A tá­mogatások felhasználásában nincs változás, csupán a papír utalványokat a kár­tyára töltött „elektronikus utalvány” váltja fel. A forinttal egyenértékű pontok élelmiszer, gyógyszer, tanszer, tüzelő vásárlás céljára használhatóak fel. A kártyát szociális ellátás igénylése esetén az önkormányzat ingyenesen biztosítja a kérelmező részére, fizetőeszközként való hasz­nálata a bankkártyákhoz hasonló. A 2017. szeptember 1-jén bevezetett új Berettyó Kártya egy intelligens, NFC chippel is ellátott, több funkció lehetőségét magában hordozó, névre szóló kártya, amely a Magyar Kedvezményhálózat +Discount Közösségi Kedvezménykártya család tagja. A Berettyó Kártya tulajdonosai azonnali vásárlási kedvezményeket tudnak igénybe venni a Magyar Kedvezményhálózattal szerződött kártyaelfogadó helyeken (jelenleg országosan több mint 1500 üzletben) köztük Debrecenben is a FŐNIX Kártya elfogadó helyeken is, valamint számos kulturális rendezvényre kedvezményes belépőjegyeket is vásárolhatnak.

Azokban az esetekben, amikor a kártya használat nem egyeztethető össze a támogatás céljával, természetesen megmarad a készpénz kifizetés lehetősége is.

Az új utalási mód a hivatalt mentesíti az utalványok kézi kitöltésének terhétől, illetve az ügyfelek számára is egy kényelmes megoldás a támogatáshoz való hozzájutáshoz és annak felhasználásához.

A kártya a berettyóújfalui Tourinform irodában igényelhető, nyitvatartási időben a Szent István tér 11. szám alatt.

Infók: www.berettyokartya.hu

KHSz.

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu