-->

Richter Anna-díjra várják a szavazatokat a Szentmárton Patika dolgozói.

A díjjal 4 millió forintból valósulhat meg az egészséges életmódot népszerűsítő kampányuk. A minden terület felé nyitott csapatkapitány,  Dr. Borsos Gizella gyógyszertárat vezet, sportol, biogazdálkodik és támogatja kollégáit szakmai kiteljesedésükben és mindennapjaikban. Tíz évvel ezelőtt pajzsmirigy betegsége kapcsán drasztikus életmódváltásba kezdett, először a táplálkozás, majd a mozgás területén is. Energikussága, kitartása nagy hatást gyakorol a körülötte élőkre. A gyógyszertár csapata most már együtt lépdel az egészséges táplálkozás rögös, ám hamar megtérülő útján.

A pályázatban megnyerhető összegből hét hónapos előadás sorozatot szeretnének szervezni, táplálkozási szakértő, dietetikus bevonásával, látványfőzéssel és különböző konyhatechnológiák bemutatásával színesítve a programokat. A jelöltekre február 28-ig  https://www.richterannadij.hu/index.php/2019/2019-dontosok-11 oldalon lehet szavazni.

 

A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók a Berettyó Rádió tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. A Berettyó Rádió előzetes engedélye nélkül tilos a Berettyó Rádió honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.

 

A Berettyó Rádió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu